Alcatel OT-5036X Pop C5 e-mail hoe te versturen

Alcatel OT-5036X Pop C5
Alcatel OT-5036X Pop C5 - e-mail - hoe te versturen - stap 1
* E-mailen met een Alcatel One Toch Pop C5 is vergelijkbaar met het gebruik van bijvoorbeeld Outlook, Hotmail of Gmail op een personal computer. * Sommige functies zijn echter anders, kies *volgende* voor instructies.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - e-mail - hoe te versturen - stap 2
* Ga naar het Startscherm. * Kies het menu-symbool.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - e-mail - hoe te versturen - stap 3
* Kies *E-mail*.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - e-mail - hoe te versturen - stap 4
* Kies het bericht schrijven-symbool.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - e-mail - hoe te versturen - stap 5
* Kies *Aan*, voer een e-mailadres in, of in dit geval voer de eerste letters van een contact in.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - e-mail - hoe te versturen - stap 6
* Let op: Alleen contacten met een e-mailadres worden hier weergegeven. * Kies een contact.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - e-mail - hoe te versturen - stap 7
* Kies *Onderwerp* en voer een onderwerp in.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - e-mail - hoe te versturen - stap 8
* Kies het tekstveld en voer een berichttekst in.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - e-mail - hoe te versturen - stap 9
* Druk op de menu-toets.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - e-mail - hoe te versturen - stap 10
* Kies *Bestand bijvoegen*.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - e-mail - hoe te versturen - stap 11
* Kies *Foto*.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - e-mail - hoe te versturen - stap 12
* Kies een map.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - e-mail - hoe te versturen - stap 13
* Kies een afbeelding.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - e-mail - hoe te versturen - stap 14
* Om eerst nog muziek of video's toe te voegen, druk op de menu-toets, kies *Bestand bijvoegen*, kies *Muziek* of *Video* en volg de aanwijzingen zoals hiervoor beschreven voor het toevoegen van een afbeelding. * Kies het verzenden-symbool.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - e-mail - hoe te versturen - stap 15
* Het bericht is verzonden. * Keer terug naar het Startscherm.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - e-mail - hoe te versturen - stap 16
* Startscherm. * E-mailen gelukt? Er zijn vergelijkbare instructies voor hoe te internetten met de Alcatel One Toch Pop C5. * Bij vragen of problemen, ga naar e-mail probleem oplossen.