Alcatel OT-5036X Pop C5 contacten, foto's muziek foto's of muziek overzetten

Alcatel OT-5036X Pop C5
Alcatel OT-5036X Pop C5 - contacten, foto
* Let op: deze instructies gaan uit van het overzetten van foto's, muziek en andere bestanden tussen twee telefoons van hetzelfde merk - tussen verschillende merken is het overzetten niet altijd mogelijk. * De instructies leggen uit je vanaf de Alcatel One Toch Pop C5 bestanden kunt versturen naar de andere telefoon. * Zet nu eerst Bluetooth aan op de andere, ontvangende telefoon. Voor instructies, kies in het menu links het betreffende toestel en kies *bluetooth*, *aanzetten*. * Ga daarna hier verder met stap 2.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - contacten, foto
* Ga naar het Startscherm. * Kies het menu-symbool.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - contacten, foto
* Kies *Galerij*. * Om muziekbestanden over te zetten, scroll naar rechts en kies hier *Muziek* en volg de vergelijkbare stappen als hierna voor afbeeldingen. Let op: sommige muziekbestanden kunnen of mogen niet worden gekopieerd vanwege muziekrechten.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - contacten, foto
* Kies een map.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - contacten, foto
* Druk op de menu-toets.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - contacten, foto
* Kies *Item selecteren*.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - contacten, foto
* Vink een of meerdere afbeeldingen aan of, in dit geval, kies *0 geselecteerd*.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - contacten, foto
* Kies *Alles selecteren*.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - contacten, foto
* Kies het delen-symbool.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - contacten, foto
* Kies *Alle bekijken...*
Alcatel OT-5036X Pop C5 - contacten, foto
* Kies *Bluetooth*.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - contacten, foto
* Als dit scherm verschijnt, kies *Toestaan*. * Verschijnt dit scherm niet, ga verder met de volgende stap.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - contacten, foto
* Kies het apparaat waar de afbeeldingen naar verzonden moeten worden. * Als het apparaat niet wordt weergegeven, controleer of Bluetooth op het apparaat is ingeschakeld, plaats het apparaat binnen bereik van de Alcatel One Toch Pop C5 en kies *Scannen naar apparaten* op je Alcatel One Toch Pop C5.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - contacten, foto
* Als dit scherm verschijnt, controleer de code en kies *Koppelen*. * Verschijnt dit scherm niet, voer de pincode van het gekozen Bluetooth apparaat in en kies *Koppelen*. Deze code is te vinden in de gebruiksaanwijzing van het gekozen Bluetooth apparaat (meestal 0000 of 1234). * De verbinding wordt gemaakt. * Volg zo nodig de instructies op het andere apparaat.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - contacten, foto
* De afbeeldingen worden verzonden. * Keer terug naar het Startscherm.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - contacten, foto