Alcatel OT-5036X Pop C5 bluetooth headset, carkit verbinding

Alcatel OT-5036X Pop C5
Alcatel OT-5036X Pop C5 - bluetooth - headset, carkit verbinding - stap 1
* Om verbinding te maken met een Bluetooth apparaat heeft je Alcatel One Toch Pop C5 een aantal instellingen nodig. * Raadpleeg eerst de gebruiksaanwijzing van het te koppelen Bluetooth apparaat. Controleer welke code nodig is om het apparaat te koppelen (meestal 0000 of 1234). * Stel dan het apparaat in op "Bluetooth verbinding zoeken" en ga verder met stap 2.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - bluetooth - headset, carkit verbinding - stap 2
* Ga naar het Startscherm. * Kies het menu-symbool.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - bluetooth - headset, carkit verbinding - stap 3
* Scroll naar rechts. * Kies *Instellen*.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - bluetooth - headset, carkit verbinding - stap 4
* Kies *Bluetooth*.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - bluetooth - headset, carkit verbinding - stap 5
* Schakel *Bluetooth* in.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - bluetooth - headset, carkit verbinding - stap 6
* Wanneer één of meer Bluetooth apparaten beschikbaar zijn binnen het bereik van de Alcatel One Toch Pop C5 zullen deze verschijnen in de lijst met gevonden apparaten. * Kies het apparaat waarmee je verbinding wilt maken. * Als het apparaat niet wordt weergegeven, controleer of Bluetooth op het apparaat is ingeschakeld, plaats het apparaat binnen bereik van de Alcatel One Toch Pop C5 en kies *APPARATEN ZOEKEN* op je Alcatel One Toch Pop C5.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - bluetooth - headset, carkit verbinding - stap 7
* Als dit scherm verschijnt, controleer de code en kies *Koppelen*. * Verschijnt dit scherm niet, voer de pincode van het gekozen Bluetooth apparaat in en kies *Koppelen*. Deze code is te vinden in de gebruiksaanwijzing van het gekozen Bluetooth apparaat (meestal 0000 of 1234). * De verbinding wordt gemaakt. * Volg zo nodig de instructies op het andere apparaat.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - bluetooth - headset, carkit verbinding - stap 8
* De koppeling is gemaakt. * Keer terug naar het Startscherm.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - bluetooth - headset, carkit verbinding - stap 9
* Startscherm. * De Alcatel One Toch Pop C5 en het apparaat zijn nu gekoppeld en klaar voor gebruik.