Alcatel OT-4010X T'Pop wifi handmatig instellen

Alcatel OT-4010X T
* Naast mobiel internet, kun je met de Alcatel T'Pop ook gebruikmaken van draadloos internet via WiFi. * Om te kunnen internetten via een WiFi-netwerk heeft de Alcatel T'Pop een aantal instellingen nodig. * Kies *volgende* voor stap-voor-stap instructies.
Alcatel OT-4010X T
* Ga naar het Startscherm. * Kies het menu-symbool.
Alcatel OT-4010X T
* Scroll naar beneden. * Kies *Instellen*.
Alcatel OT-4010X T
* Kies *Draadloos en netwerken*.
Alcatel OT-4010X T
* Kies *Wi-Fi-instellingen*.
Alcatel OT-4010X T
* Vink *Wi-Fi* aan.
Alcatel OT-4010X T
* Wanneer één of meer WiFi-netwerken beschikbaar zijn binnen het bereik van de Alcatel T'Pop zullen deze verschijnen in de lijst met gevonden netwerken. * Kies het netwerk waarmee je verbinding wilt maken. * Als het netwerk niet wordt weergegeven, controleer of het netwerk is ingeschakeld en binnen bereik is van de Alcatel T'Pop.
Alcatel OT-4010X T
* Als dit scherm verschijnt, voer de netwerksleutel in en kies *Verbinding maken*. * Verschijnt dit scherm niet, ga verder met de volgende stap.
Alcatel OT-4010X T
* De Alcatel T'Pop is verbonden met het WiFi-netwerk. * Keer terug naar het Startscherm.
* Startscherm. * Je kunt nu internetten via het gekozen WiFi-netwerk.
vorige stap 1 van 10 volgende