Alcatel OT-4010X T'Pop software update installeren zonder pc

Alcatel OT-4010X T'Pop
Alcatel OT-4010X T
* Naast updaten via de PC, is het ook mogelijk updates via het mobiele netwerk te ontvangen en installeren. * Voor instructies hoe hierop te controleren en deze te installeren, kies *Volgende*.
Alcatel OT-4010X T
* Ga naar het Startscherm. * Kies het menu-symbool.
Alcatel OT-4010X T
* Scroll naar beneden. * Kies *Instellen*.
Alcatel OT-4010X T
* Scroll naar beneden. * Kies *Over de telefoon*.
Alcatel OT-4010X T
* Kies *Systeemupdates*.
Alcatel OT-4010X T
* Kies *Controleren op updates*.
Alcatel OT-4010X T
* Als dit scherm verschijnt beschikt de Alcatel T'Pop over de meest recente softwareversie. * Verschijnt dit scherm niet, dan is er een software-update beschikbaar. Om de software update te installeren, volg de instructies op het scherm. * Keer terug naar het Startscherm.