Alcatel OT-4010X T'Pop netwerk en bereik gebruik in binnen- en buitenland

Alcatel OT-4010X T'Pop
Alcatel OT-4010X T
* Voor mobiel bellen en internetten binnen en buiten Nederland selecteert je Alcatel T'Pop standaard het netwerk met de beste ontvangst. * Laat daarom bij voorkeur netwerkselectie in de Alcatel T'Pop op automatisch staan. * Om handmatig een ander netwerk te kiezen, kies *volgende* voor stap-voor-stap instructies.
Alcatel OT-4010X T
* Ga naar het Startscherm. * Kies het menu-symbool.
Alcatel OT-4010X T
* Scroll naar beneden. * Kies *Instellen*.
Alcatel OT-4010X T
* Kies *Draadloos en netwerken*.
Alcatel OT-4010X T
* Scroll naar beneden. * Kies *Mobiele netwerken*.
Alcatel OT-4010X T
* Kies *Mobiele providers*.
Alcatel OT-4010X T
* De Alcatel T'Pop zoekt automatisch naar beschikbare netwerken.
Alcatel OT-4010X T
* Kies het Vodafone-netwerk als je in het buitenland bent, is deze niet beschikbaar, kies dan een ander beschikbaar netwerk. Let op: als je (weer) in Nederland bent, kies dan het hollandsnieuwe-netwerk. * Voor meer informatie over beschikbare netwerken in het buitenland en bijbehorende tarieven, klik hier.
Alcatel OT-4010X T
* De Alcatel T'Pop wordt aangemeld bij het gekozen netwerk.
Alcatel OT-4010X T
* De Alcatel T'Pop is aangemeld bij het gekozen netwerk. * Keer terug naar het Startscherm.