Alcatel OT-4010X T'Pop internet probleem oplossen

Alcatel OT-4010X T

stap 1 - internet handmatig instellen

* Om te kunnen internetten zijn de juiste instellingen nodig op de Alcatel T'Pop. Ga zonodig naar internet handmatig instellen voor het activeren van internet. * Werkt internet niet? (probeer bijvoorbeeld http://www.hollandsnieuwe.nl) Neem contact op met klantenservice. Wij helpen je graag verder. * Werkt internet wel? Ga verder met stap 2.
Alcatel OT-4010X T

stap 2 - hoe te internetten

* Internetten met een Alcatel T'Pop biedt veel van dezelfde mogelijkheden als internetten met een personal computer. Sommige functies zijn echter anders, ga naar hoe te internetten voor instructies.