Alcatel OT-4010X T'Pop internet handmatig instellen

Alcatel OT-4010X T
* Bij de Alcatel T'Pop is het helaas niet mogelijk instellingen per sms te ontvangen. * Wel is het mogelijk je Alcatel T'Pop handmatig in te stellen voor gebruik. * Kies *volgende* voor stap-voor-stap instructies.
Alcatel OT-4010X T
* Ga naar het Startscherm. * Kies het menu-symbool.
Alcatel OT-4010X T
* Scroll naar beneden. * Kies *Instellen*.
Alcatel OT-4010X T
* Kies *Draadloos en netwerken*.
Alcatel OT-4010X T
* Scroll naar beneden. * Kies *Mobiele netwerken*.
Alcatel OT-4010X T
* Als *Data ingeschakeld* uitgevinkt is, vink *Data ingeschakeld* aan. * Als *Data ingeschakeld* aangevinkt is, sla de volgende stap over.
Alcatel OT-4010X T
* Kies *Namen toegangspunten*.
Alcatel OT-4010X T
* Druk op de menu-toets.
Alcatel OT-4010X T
* Kies *Nieuwe APN*.
Alcatel OT-4010X T
* Bij *Naam*, voer hollandsnieuwe in. * Bij *APN*, voer live.vodafone.com in. * Kies *APN-type*.
Alcatel OT-4010X T
* Als dit scherm verschijnt, vink *default* aan en kies *OK*.
Alcatel OT-4010X T
* Bij *Proxy*, voer niets in. * Bij *Poort*, voer niets in.
Alcatel OT-4010X T
* Scroll naar beneden. * Bij *Gebruikersnaam*, voer vodafone in. * Bij *Wachtwoord*, voer vodafone in.
Alcatel OT-4010X T
* Scroll naar beneden. * Bij *MCC*, voer 204 in. * Bij *MNC*, voer 04 in.
Alcatel OT-4010X T
* Bij *Verificatietype*, kies PAP. * Druk op de menu-toets.
Alcatel OT-4010X T
* Kies *Opslaan*.
Alcatel OT-4010X T
* Vink hollandsnieuwe aan. * Keer terug naar het Startscherm.
Alcatel OT-4010X T
* Kies het menu-symbool.
Alcatel OT-4010X T
* Kies *Browser*.
Alcatel OT-4010X T
* Druk op de menu-toets.
Alcatel OT-4010X T
* Kies *Meer*.
Alcatel OT-4010X T
* Scroll naar beneden. * Kies *Instellingen*.
Alcatel OT-4010X T
* Scroll naar beneden. * Kies *Startpagina instellen*.
Alcatel OT-4010X T
* Voer http://www.hollandsnieuwe.nl in en kies *OK*.
Alcatel OT-4010X T
* De Alcatel T'Pop is nu ingesteld voor gebruik van mobiel internet. * Keer terug naar het Startscherm.
Alcatel OT-4010X T
* Startscherm. * Zet de Alcatel T'Pop uit en start deze opnieuw op om de instellingen te activeren. * Begin nu met internetten. * Bij vragen of problemen, ga naar internet probleem oplossen.
vorige stap 1 van 26 volgende