Alcatel OT-4010X T'Pop e-mail hoe te versturen

Alcatel OT-4010X T
* E-mailen met een Alcatel T'Pop is vergelijkbaar met het gebruik van bijvoorbeeld Outlook, Hotmail of Gmail op een personal computer. * Sommige functies zijn echter anders, kies *volgende* voor instructies.
Alcatel OT-4010X T
* Ga naar het Startscherm. * Kies het menu-symbool.
Alcatel OT-4010X T
* Kies *E-mail*.
Alcatel OT-4010X T
* Druk op de menu-toets.
Alcatel OT-4010X T
* Kies *Opstellen*.
Alcatel OT-4010X T
* Bij *Aan*, voer een e-mailadres in of (in dit geval) kies een contact door de eerste letters van de naam in te voeren.
Alcatel OT-4010X T
* Let op: Alleen contacten met een e-mailadres worden hier weergegeven. * Kies een contact.
Alcatel OT-4010X T
* Kies *Onderwerp* en voer een onderwerp in.
Alcatel OT-4010X T
* Kies het tekstveld en voer een berichttekst in.
Alcatel OT-4010X T
* Druk op de menu-toets.
Alcatel OT-4010X T
* Kies *Bijlage toevoegen*.
Alcatel OT-4010X T
* Kies *Galerij*.
Alcatel OT-4010X T
* Kies een map.
Alcatel OT-4010X T
* Kies een afbeelding.
Alcatel OT-4010X T
* Om eerst nog muziek of video's toe te voegen, kies het paperclip-symbool, *Bestandsbeheer* en volg de aanwijzingen zoals hiervoor beschreven voor het toevoegen van een afbeelding. * Kies *Verzenden*.
Alcatel OT-4010X T
* Het bericht is verzonden. * Keer terug naar het Startscherm.
Alcatel OT-4010X T
* Startscherm. * E-mailen gelukt? Er zijn vergelijkbare instructies voor hoe te internetten met de Alcatel T'Pop. * Bij vragen of problemen, ga naar e-mail probleem oplossen.
vorige stap 1 van 17 volgende