Alcatel OT-4010X T'Pop e-mail handmatig instellen

Alcatel OT-4010X T

Voor e-mailgebruik is een account nodig bij [[sp_email_provider]] of een andere provider. Zorg dat je de volgende gegevens bij de hand hebt:

* POP3-serveradres (om e-mail te kunnen ontvangen) * POP3-gebruikersnaam (meestal je e-mailadres) * POP3-wachtwoord * SMTP-serveradres (om e-mail te kunnen versturen) * SMTP-gebruikersnaam (meestal je e-mailadres) * SMTP-wachtwoord

Ga daarna verder met stap 2.

Alcatel OT-4010X T
* Ga naar het Startscherm. * Kies het menu-symbool.
Alcatel OT-4010X T
* Kies *E-mail*.
Alcatel OT-4010X T
* Als dit scherm verschijnt, druk op de menu-toets, kies *Accounts*, druk op de menu-toets en kies *Account toevoegen*. * Verschijnt dit scherm niet, ga dan verder met de volgende stap.
Alcatel OT-4010X T
* Kies *Volgende*.
Alcatel OT-4010X T
* Kies *Volgende*.
Alcatel OT-4010X T
* Vink een optie aan, in dit geval, kies *Andere*. * Kies *Volgende*.
Alcatel OT-4010X T
* Bij *E-mailadres*, voer [[sp_email_address]] in.
Alcatel OT-4010X T
* Scroll naar beneden. * Bij *Wachtwoord*, voer [[sp_email_password]] in.
Alcatel OT-4010X T
* Kies *Handm. inst.*
Alcatel OT-4010X T
* Kies *POP3*.
Alcatel OT-4010X T
* Bij *Gebruikersnaam*, voer [[sp_email_username]] in. * Bij *Wachtwoord*, voer [[sp_email_password]] in. * Bij *POP3-server*, voer [[het POP3-serveradres van je e-mailprovider]] in.
Alcatel OT-4010X T
* Scroll naar beneden. * Bij *Poort*, voer [[het POP3-serveradres van je e-mailproviderport]] in. * Bij *Beveiligingstype*, kies [[sp_email_sectype]].
Alcatel OT-4010X T
* Scroll naar beneden. * Kies *Volgende*.
Alcatel OT-4010X T
* De informatie wordt geverifieerd. * Als er een melding verschijnt dat de gegevens niet kloppen, controleer de gegevens en kies *Volgende*.
Alcatel OT-4010X T
* Bij *SMTP-server*, voer [[het SMTP-serveradres van je e-mailprovider]] in. * Bij *Poort*, voer [[het SMTP-serveradres van je e-mailproviderport]] in. * Bij *Beveiligingstype*, kies [[het SMTP-serveradres van je e-mailprovider_sectype]].
Alcatel OT-4010X T
* Scroll naar beneden. * Als *Aanmelden vereist* uitgevinkt is, vink *Aanmelden vereist* aan. * Als *Aanmelden vereist* aangevinkt is, ga verder met de volgende stap.
Alcatel OT-4010X T
* Bij *Gebruikersnaam*, voer [[het SMTP-serveradres van je e-mailprovider_username]] in. * Bij *Wachtwoord*, voer [[het SMTP-serveradres van je e-mailprovider_password]] in.
Alcatel OT-4010X T
* Scroll naar beneden. * Kies *Volgende*.
Alcatel OT-4010X T
* De informatie wordt geverifieerd. * Als er een melding verschijnt dat de gegevens niet kloppen, controleer de gegevens en kies *Volgende*.
Alcatel OT-4010X T
* Bij *Frequentie voor controle op nieuwe berichten*, kies een optie. * Indien gewenst, vink één of meerdere opties aan. * Kies *Volgende*.
Alcatel OT-4010X T
* Bij *Geef dit account een naam (optioneel)*, voer [[sp_email_account]] in. * Bij *Uw naam (wordt weergegeven in uitgaande berichten*, voer [[sp_email_myemailname]] in. * Scroll naar beneden.
Alcatel OT-4010X T
* Kies *Gereed*.
Alcatel OT-4010X T
* Het e-mailaccount is ingesteld en gereed voor gebruik. * Keer terug naar het Startscherm.
Alcatel OT-4010X T
* Startscherm. * Zet de Alcatel T'Pop uit en start deze opnieuwe op om de instellingen te activeren. * E-mail instellen gelukt? Ga verder met e-mail hoe te versturen. * Bij vragen of problemen, ga naar e-mail probleem oplossen.
vorige stap 1 van 25 volgende