Alcatel OT-4010X T'Pop contacten, foto's muziek foto's of muziek overzetten

Alcatel OT-4010X T'Pop
Alcatel OT-4010X T
* Let op: deze instructies gaan uit van het overzetten van foto's, muziek en andere bestanden tussen twee telefoons van hetzelfde merk - tussen verschillende merken is het overzetten niet altijd mogelijk. * De instructies leggen uit je vanaf de Alcatel T'Pop bestanden kunt versturen naar de andere telefoon. * Zet nu eerst Bluetooth aan op de andere, ontvangende telefoon. Voor instructies, kies in het menu links het betreffende toestel en kies *bluetooth*, *aanzetten*. * Ga daarna hier verder met stap 2.
Alcatel OT-4010X T
* Ga naar het Startscherm. * Kies het menu-symbool.
Alcatel OT-4010X T
* Scroll naar beneden. * Kies *Galerij*. * Om muziekbestanden over te zetten, kies hier *Muziek* en volg de vergelijkbare stappen als hierna voor afbeeldingen. Let op: sommige muziekbestanden kunnen of mogen niet worden gekopieerd vanwege muziekrechten.
Alcatel OT-4010X T
* Kies een map.
Alcatel OT-4010X T
* Druk op de menu-toets.
Alcatel OT-4010X T
* Druk op de menu-toets.
Alcatel OT-4010X T
* Vink een of meerdere afbeeldingen aan of, in dit geval, kies *Alles select*.
Alcatel OT-4010X T
* Kies *Delen*.
Alcatel OT-4010X T
* Kies *Bluetooth*.
Alcatel OT-4010X T
* Als dit scherm verschijnt, kies *Ja*. * Verschijnt dit scherm niet, ga verder met de volgende stap.
Alcatel OT-4010X T
* Kies het apparaat waar de afbeeldingen naar verzonden moeten worden. * Als het apparaat niet wordt weergegeven, controleer of Bluetooth op het apparaat is ingeschakeld, plaats het apparaat binnen bereik van de Alcatel T'Pop en kies *Scannen naar apparaten* op je Alcatel T'Pop.
Alcatel OT-4010X T
* Als dit scherm verschijnt, voer de pincode van het gekozen Bluetooth apparaat in en kies *Klaar*. Deze code is te vinden in de gebruiksaanwijzing van het gekozen Bluetooth apparaat (meestal 0000 of 1234). * Verschijnt dit scherm niet, controleer de code en kies *OK*. * De verbinding wordt gemaakt. * Volg zo nodig de instructies op het andere apparaat.
* Contacten kunnen op een vergelijkbare manier worden gekopieerd, ga naar contactgegevens overzetten voor de bijbehorende instructies.
vorige stap 1 van 15 volgende