Alcatel OT-4010X T'Pop bluetooth headset, carkit verbinding

Alcatel OT-4010X T
* Om verbinding te maken met een Bluetooth apparaat heeft je Alcatel T'Pop een aantal instellingen nodig. * Raadpleeg eerst de gebruiksaanwijzing van het te koppelen Bluetooth apparaat. Controleer welke code nodig is om het apparaat te koppelen (meestal 0000 of 1234). * Stel dan het apparaat in op "Bluetooth verbinding zoeken" en ga verder met stap 2.
Alcatel OT-4010X T
* Ga naar het Startscherm. * Kies het menu-symbool.
Alcatel OT-4010X T
* Scroll naar beneden. * Kies *Instellen*.
Alcatel OT-4010X T
* Kies *Draadloos en netwerken*.
Alcatel OT-4010X T
* Kies *Bluetooth-instellingen*.
Alcatel OT-4010X T
* Vink *Bluetooth* aan.
Alcatel OT-4010X T
* Scroll naar beneden. * Wanneer één of meer Bluetooth apparaten beschikbaar zijn binnen het bereik van de Alcatel T'Pop zullen deze verschijnen in de lijst met gevonden apparaten. * Kies het apparaat waarmee je verbinding wilt maken. * Als het apparaat niet wordt weergegeven, controleer of Bluetooth op het apparaat is ingeschakeld, plaats het apparaat binnen bereik van de Alcatel T'Pop en kies *Scannen naar apparaten* op je Alcatel T'Pop.
Alcatel OT-4010X T
* Als dit scherm verschijnt, controleer de code en kies *Koppelen*. * Verschijnt dit scherm niet, voer de pincode van het gekozen Bluetooth apparaat in en kies *Koppelen*. Deze code is te vinden in de gebruiksaanwijzing van het gekozen Bluetooth apparaat (meestal 0000 of 1234). * De verbinding wordt gemaakt. * Volg zo nodig de instructies op het andere apparaat.
Alcatel OT-4010X T
* De koppeling is gemaakt. * Keer terug naar het Startscherm.
Alcatel OT-4010X T
* Startscherm. * De Alcatel T'Pop en het apparaat zijn nu gekoppeld en klaar voor gebruik.
vorige stap 1 van 10 volgende