Alcatel OT-4010X T'Pop bluetooth aanzetten

Alcatel OT-4010X T
* Contacten, foto's en andere bestanden kunnen onderling uitgewisseld worden tussen mobiele telefoons, onder andere via Bluetooth. * Hiervoor moet om te beginnen Bluetooth worden aangezet op zowel het ontvangende als het versturende toestel. Kies *volgende* voor instructies.
Alcatel OT-4010X T
* Ga naar het Startscherm. * Kies het menu-symbool.
Alcatel OT-4010X T
* Scroll naar beneden. * Kies *Instellen*.
Alcatel OT-4010X T
* Kies *Draadloos en netwerken*.
Alcatel OT-4010X T
* Kies *Bluetooth-instellingen*.
Alcatel OT-4010X T
* Vink *Bluetooth* aan.
Alcatel OT-4010X T
* Vink *Kan worden gevonden* aan.
Alcatel OT-4010X T
* De Alcatel T'Pop is nu beschikbaar voor zowel ontvangen als verzenden van gegevens. * Keer terug naar het Startscherm.
Alcatel OT-4010X T
* Nadat Bluetooth op beide telefoons is geactiveerd, selecteer je in het menu de telefoon die de gegevens moet verzenden en kies je onder *contacten, foto's, muziek* voor *contactgegevens overzetten* of *foto's of muziek overzetten*.