Alcatel OT-4010X T'Pop apps account instellen

Alcatel OT-4010X T
* Om applicaties te kunnen downloaden, is een account nodig voor Play Store. * Kies *Volgende* voor instructies hoe de Alcatel T'Pop in te stellen.
Alcatel OT-4010X T
* Ga naar het Startscherm. * Kies het menu-symbool.
Alcatel OT-4010X T
* Scroll naar beneden. * Kies *Play Store*.
Alcatel OT-4010X T
* Kies *Ja*.
Alcatel OT-4010X T
* Kies *Volgende*.
Alcatel OT-4010X T
* Als je een Google-account bezit, kies *Aanmelden*, log in met je inloggegevens en volg de verdere instructies op het scherm. * Als je geen Google-account bezit, kies *Maken* en ga verder met de volgende stap.
Alcatel OT-4010X T
* Kies *Voornaam* en voer je voornaam in.
Alcatel OT-4010X T
* Kies *Achternaam* en voer je achternaam in. * Kies *Gebruikersnaam* en voer een gebruikersnaam in.
Alcatel OT-4010X T
* Kies *Klaar*.
Alcatel OT-4010X T
* Kies *Volgende*.
Alcatel OT-4010X T
* De informatie wordt geverifieerd. * Als de gebruikersnaam al in gebruik is, voer een andere gebruikersnaam in en kies *Volgende*.
Alcatel OT-4010X T
* Bij *Voer een wachtwoord in*, voer een wachtwoord in. * Bij *Wachtwoord bevestigen*, voer nogmaals het wachtwoord in.
Alcatel OT-4010X T
* Kies *Klaar*.
Alcatel OT-4010X T
* Kies *Volgende*.
Alcatel OT-4010X T
* Bij *Beveiligingsvraag*, kies een optie.
Alcatel OT-4010X T
* Kies een optie.
Alcatel OT-4010X T
* Bij *Antwoord*, voer een antwoord in. * Bij *Secundair e-mailadres*, voer een alternatief e-mailadres in.
Alcatel OT-4010X T
* Kies *Klaar*.
Alcatel OT-4010X T
* Kies *Maken*.
Alcatel OT-4010X T
* Kies een taal. * Kies *Ik ga akkoord, Volgende*.
Alcatel OT-4010X T
* Kies het tekstveld en voer de weergegeven tekens in.
Alcatel OT-4010X T
* Kies *Klaar*.
Alcatel OT-4010X T
* Kies *Volgende*.
Alcatel OT-4010X T
* De informatie wordt geverifieerd.
Alcatel OT-4010X T
* Kies *Installatie voltooien*.
Alcatel OT-4010X T
* De Alcatel T'Pop is nu ingesteld voor gebruik van Play Store. * Keer terug naar het Startscherm.
Alcatel OT-4010X T
* Je kunt nu applicaties downloaden uit Play Store.
vorige stap 1 van 27 volgende