Alcatel Ander toestel Alcatel Ander toestel

kies ander toestel

Alcatel Ander toestel internet automatisch instellen

Alcatel Ander toestel
Alcatel Ander toestel - internet - automatisch instellen - stap 1
De juiste automatische APN-instellingen voor mobiel internet kun je per sms naar je mobiel laten sturen, maar controleer allereerst; 1. of je een *275-*, *550-* of een *1000-bundel* hebt. 2. of je internet & mobiele data/gegevens niet uitgeschakeld staat. Kijk hiervoor bij je instellingen onder netwerk & verbindingen. 3. of je tegoed hebt, door *==*101#* en daarna de belknop in te toetsen. Klik vervolgens hier (een nieuw venster opent) om de instellingen op te vragen.
Alcatel Ander toestel - internet - automatisch instellen - stap 2
* Sla de ontvangen instellingen op en verwijder eventuele opgeslagen APN-instellingen van andere providers. * Start je toestel opnieuw op om de instellingen te activeren. * Geen automatische instellingen beschikbaar voor je toestel? Klik dan hier voor de algemene, handmatige instellingen.