Alcatel A3 wifi handmatig instellen

Alcatel A3
Alcatel A3 - wifi - handmatig instellen - stap 1
* Naast mobiel internet, kun je met de Alcatel A3 ook gebruikmaken van draadloos internet via WiFi. * Om te kunnen internetten via een WiFi-netwerk heeft de Alcatel A3 een aantal instellingen nodig. * Kies *volgende* voor stap-voor-stap instructies.
Alcatel A3 - wifi - handmatig instellen - stap 2
* Ga naar het Startscherm. * Kies het menu-symbool.
Alcatel A3 - wifi - handmatig instellen - stap 3
* Scroll naar beneden. * Kies *Instellen*.
Alcatel A3 - wifi - handmatig instellen - stap 4
* Kies *Wi-Fi*.
Alcatel A3 - wifi - handmatig instellen - stap 5
* Schakel *Wi-Fi* in.
Alcatel A3 - wifi - handmatig instellen - stap 6
* Wanneer één of meer Wi-Fi-netwerken beschikbaar zijn binnen het bereik van de Alcatel A3 zullen deze verschijnen in de lijst met gevonden netwerken. * Kies het netwerk waarmee je verbinding wilt maken. * Als het netwerk niet wordt weergegeven, controleer of het netwerk is ingeschakeld en binnen bereik is van de Alcatel A3.
Alcatel A3 - wifi - handmatig instellen - stap 7
* Als dit scherm verschijnt, voer de netwerksleutel in en kies *VERBINDEN*. * Verschijnt dit scherm niet, ga verder met de volgende stap.
Alcatel A3 - wifi - handmatig instellen - stap 8
* De Alcatel A3 is verbonden met het Wi-Fi-netwerk. * Keer terug naar het Startscherm.
Alcatel A3 - wifi - handmatig instellen - stap 9