Alcatel A3 software update installeren zonder pc

Alcatel A3 - software - update installeren zonder pc - stap 1
* Naast updaten via de PC, is het ook mogelijk updates via het mobiele netwerk te ontvangen en installeren. * Voor instructies hoe hierop te controleren en deze te installeren, kies *Volgende*.
Alcatel A3 - software - update installeren zonder pc - stap 2
* Ga naar het Startscherm. * Kies het menu-symbool.
Alcatel A3 - software - update installeren zonder pc - stap 3
* Scroll naar beneden. * Kies *Instellen*.
Alcatel A3 - software - update installeren zonder pc - stap 4
* Scroll naar beneden. * Kies *Over de telefoon*.
Alcatel A3 - software - update installeren zonder pc - stap 5
* Kies *Updates*.
Alcatel A3 - software - update installeren zonder pc - stap 6
* De Alcatel A3 zoekt naar beschikbare updates.
Alcatel A3 - software - update installeren zonder pc - stap 7
* Als dit scherm verschijnt, beschikt de Alcatel A3 over de meest recente softwareversie. * Verschijnt dit scherm niet, dan is er een software-update beschikbaar. Om de software update te installeren, volg de instructies op het scherm. * Keer terug naar het Startscherm.