Alcatel A3 internet data uitzetten

Alcatel A3
Alcatel A3 - internet - data uitzetten - stap 1
* Indien je geen gebruik wenst te maken van mobiel internet en onnodige datakosten wilt voorkomen, kun je dit op je toestel uitschakelen. * Kies *Volgende* voor stap-voor-stap instructies.
Alcatel A3 - internet - data uitzetten - stap 2
* Ga naar het Startscherm. * Kies het menu-symbool.
Alcatel A3 - internet - data uitzetten - stap 3
* Scroll naar beneden. * Kies *Instellen*.
Alcatel A3 - internet - data uitzetten - stap 4
* Kies *Meer*.
Alcatel A3 - internet - data uitzetten - stap 5
* Kies *Mobiele netwerken*.
Alcatel A3 - internet - data uitzetten - stap 6
* Schakel *Mobiele data* uit.
Alcatel A3 - internet - data uitzetten - stap 7
* Mobiel dataverbruik is uitgeschakeld. * Keer terug naar het Startscherm.
Alcatel A3 - internet - data uitzetten - stap 8
* Startscherm. * Indien je weer gebruik wenst te kunnen maken van mobiel internet, maak de voorgaande acties ongedaan of (indien nodig) ga naar Internet handmatig instellen om mobiel internet te activeren.