Alcatel A3 e-mail handmatig instellen

Alcatel A3
Alcatel A3 - e-mail - handmatig instellen - stap 1
* Voor e-mailgebruik is een account nodig bij [[sp_email_provider]] of een andere e-mailprovider, en is een mobiel internet abonnement aan te bevelen. * Om e-mail in te kunnen stellen, is het wachtwoord van het account nodig. * Kies *Volgende* voor instructies hoe e-mail van [[de naam van je email provider]] in te stellen op je Alcatel A3.
Alcatel A3 - e-mail - handmatig instellen - stap 2
* Ga naar het Startscherm. * Kies het menu-symbool.
Alcatel A3 - e-mail - handmatig instellen - stap 3
* Kies *E-mail*.
Alcatel A3 - e-mail - handmatig instellen - stap 4
* Als dit scherm verschijnt, kies het lijst-symbool. Kies *Instellingen* en kies *Account toevoegen*. * Verschijnt dit scherm niet, ga verder met de volgende stap.
Alcatel A3 - e-mail - handmatig instellen - stap 5
* Kies *E-mail* en voer [[sp_email_address]] in.
Alcatel A3 - e-mail - handmatig instellen - stap 6
* Kies *VOLGENDE*.
Alcatel A3 - e-mail - handmatig instellen - stap 7
* Kies *Wachtwoord* en voer [[sp_email_password]] in.
Alcatel A3 - e-mail - handmatig instellen - stap 8
* Kies *VOLGENDE*.
Alcatel A3 - e-mail - handmatig instellen - stap 9
* Bij *Synchronisatiefrequentie*, kies een optie. * Bij *E-mails synchroniseren van*, kies een optie.
Alcatel A3 - e-mail - handmatig instellen - stap 10
* Scroll naar beneden. * Bij *Agenda's synchroniseren van*, kies een optie. * Bij *Downloadopties*, kies een optie.
Alcatel A3 - e-mail - handmatig instellen - stap 11
* Indien gewenst, vink één of meerdere opties uit. * Kies *VOLGENDE*.
Alcatel A3 - e-mail - handmatig instellen - stap 12
* Bij *Geef dit account een naam*, voer [[sp_email_account]] in. * Kies *VOLTOOIEN*.
Alcatel A3 - e-mail - handmatig instellen - stap 13
* Het e-mailaccount is ingesteld en gereed voor gebruik. * Keer terug naar het Startscherm.
Alcatel A3 - e-mail - handmatig instellen - stap 14
* Startscherm. * Zet de Alcatel A3 uit en start deze opnieuw op om de instellingen te activeren.
vorige stap 1 van 14 volgende