Alcatel A3 contacten, foto's muziek foto's of muziek overzetten

Alcatel A3
Alcatel A3 - contacten, foto
* Let op: deze instructies gaan uit van het overzetten van foto's, muziek en andere bestanden tussen twee telefoons van hetzelfde merk - tussen verschillende merken is het overzetten niet altijd mogelijk. * De instructies leggen uit je vanaf de Alcatel A3 bestanden kunt versturen naar de andere telefoon. * Zet nu eerst Bluetooth aan op de andere, ontvangende telefoon. Voor instructies, kies in het menu links het betreffende toestel en kies *bluetooth*, *aanzetten*. * Ga daarna hier verder met stap 2.
Alcatel A3 - contacten, foto
* Ga naar het Startscherm. * Kies het menu-symbool.
Alcatel A3 - contacten, foto
* Kies *Galerij*.
Alcatel A3 - contacten, foto
* Kies *Albums*.
Alcatel A3 - contacten, foto
* Kies een map.
Alcatel A3 - contacten, foto
* Kies het opties-symbool.
Alcatel A3 - contacten, foto
* Kies *Items selecteren*.
Alcatel A3 - contacten, foto
* Vink één of meerdere afbeeldingen aan.
Alcatel A3 - contacten, foto
* Kies het delen-symbool.
Alcatel A3 - contacten, foto
* Kies *Bluetooth*.
Alcatel A3 - contacten, foto
* Als dit scherm verschijnt, kies *INSCHAKELEN*. * Verschijnt dit scherm niet, ga verder met de volgende stap.
Alcatel A3 - contacten, foto
* Kies het apparaat waar de afbeeldingen naar verzonden moeten worden. * Als het apparaat niet wordt weergegeven, controleer of Bluetooth op het apparaat is ingeschakeld, plaats het apparaat binnen bereik van de Alcatel A3.
Alcatel A3 - contacten, foto
* De afbeeldingen worden verzonden. * Keer terug naar het Startscherm.
Alcatel A3 - contacten, foto
* Contacten kunnen op een vergelijkbare manier worden gekopieerd, ga naar contactgegevens overzetten voor de bijbehorende instructies.
vorige stap 1 van 14 volgende