Alcatel A3 contacten, foto's muziek contactgegevens overzetten

Alcatel A3
Alcatel A3 - contacten, foto
* Let op: deze instructies gaan uit van het overzetten van contacten tussen twee telefoons van hetzelfde merk - tussen verschillende merken is het overzetten niet altijd mogelijk. * De instructies leggen uit hoe je vanaf de Alcatel A3 contacten kunt versturen naar de andere telefoon. * Zet nu eerst Bluetooth aan op de andere, ontvangende telefoon. Voor instructies, kies in het menu links het betreffende toestel en kies *bluetooth*, *aanzetten*. * Ga daarna hier verder met stap 2.
Alcatel A3 - contacten, foto
* Ga naar het Startscherm. * Kies het menu-symbool.
Alcatel A3 - contacten, foto
* Kies *Contacten*.
Alcatel A3 - contacten, foto
* Kies en houd een contact ingedrukt.
Alcatel A3 - contacten, foto
* Kies één of meerdere contacten.
Alcatel A3 - contacten, foto
* Kies het opties-symbool.
Alcatel A3 - contacten, foto
* Kies *Delen*.
Alcatel A3 - contacten, foto
* Als dit scherm verschijnt, kies *Bluetooth*. * Verschijnt dit scherm niet, sla de volgende stap over.
Alcatel A3 - contacten, foto
* Kies een optie, in dit geval *EÉN KEER*.
Alcatel A3 - contacten, foto
* Als dit scherm verschijnt, kies *INSCHAKELEN*. * Verschijnt dit scherm niet, ga verder met de volgende stap.
Alcatel A3 - contacten, foto
* Kies het apparaat waar de contactgegevens naar verzonden moeten worden. * Als het apparaat niet wordt weergegeven, controleer of Bluetooth op het apparaat is ingeschakeld, plaats het apparaat binnen bereik van de Alcatel A3. * Volg zo nodig de instructies op het andere apparaat.
Alcatel A3 - contacten, foto
* De contactgegevens worden verzonden. * Keer terug naar het Startscherm.
Alcatel A3 - contacten, foto
* Foto's en andere bestanden zoals muziek kunnen op een vergelijkbare manier worden gekopieerd, ga naar foto's of muziek overzetten voor de bijbehorende instructies.
vorige stap 1 van 13 volgende