Alcatel A3 apps hollandsnieuwe app gebruiken

Alcatel A3
Alcatel A3 - apps - hollandsnieuwe app gebruiken - stap 1
* Om je aan te kunnen melden bij de hollandsnieuwe applicatie, is minimaal Android 5.0 nodig. * De hollandsnieuwe applicatie dient in de Play Store gedownload te worden. * Kies *Volgende* voor instructies hoe de Alcatel A3 in te stellen. * Let op: Om de hollandsnieuwe applicatie in te kunnen stellen, is een hollandsnieuwe account nodig.
Alcatel A3 - apps - hollandsnieuwe app gebruiken - stap 2
* Ga naar het Startscherm. * Kies *Apps*.
Alcatel A3 - apps - hollandsnieuwe app gebruiken - stap 3
* Kies *hollandsnieuwe*.
Alcatel A3 - apps - hollandsnieuwe app gebruiken - stap 4
* Kies *emailadres* en voer je e-mailadres in. * Kies *wachtwoord* en voer je wachtwoord in.
Alcatel A3 - apps - hollandsnieuwe app gebruiken - stap 5
* Kies *INLOGGEN*. * Als er een melding verschijnt dat de gegevens niet kloppen, controleer de gegevens en kies *INLOGGEN*.
Alcatel A3 - apps - hollandsnieuwe app gebruiken - stap 6
* Dit is de overzichtspagina van de applicatie. Op deze pagina kun je per aansluiting informatie vinden over bijvoorbeeld: * Je mobiele telefoonnummer * Jouw (persoonlijke) label * Resterend tegoed * Aanvang volgende periode * Deze pagina biedt ook de mogelijkheid om uit te loggen.
Alcatel A3 - apps - hollandsnieuwe app gebruiken - stap 7
* Dit is de tegoed pagina van de applicatie. Op deze pagina kun je voor de gekozen aansluiting informatie vinden over: * Resterend tegoed * Resterend aantal dagen dat het tegoed geldig is * Met de schakelaar onder de verbruiksstatus kun je het tegoed laten tonen in units of in euro's.
Alcatel A3 - apps - hollandsnieuwe app gebruiken - stap 8
* Dit is de tegoed pagina van de applicatie. Op deze pagina kun je voor de gekozen aansluiting informatie vinden over: * Resterend generiek tegoed * Resterend tegoed van data-/smsbundel * Met de schakelaar onder de verbruiksstatus kun je het tegoed laten tonen in units of in euro's. * Kies *TOON MEER*.
Alcatel A3 - apps - hollandsnieuwe app gebruiken - stap 9
* Dit is de tegoed details pagina van de applicatie. Op deze pagina kun je voor de gekozen aansluiting informatie vinden over: * Resterend tegoed * Geldigheid van resterend tegoed * Kies *TOON MINDER* om de tegoed details te sluiten.
Alcatel A3 - apps - hollandsnieuwe app gebruiken - stap 10
* Kies *abonnement*.
Alcatel A3 - apps - hollandsnieuwe app gebruiken - stap 11
* Dit is de abonnement pagina van de applicatie. Op deze pagina kun je informatie vinden over: * Contractduur * Einddatum contract * Wanneer een verlenging mogelijk is * Huidige Sim Only bundel * Evt. data-/smsbundel * Bij *abonnement wijzigen?* vind je informatie over inlife abonnementswijzigingen en een link om een aanvraag in te dienen.
Alcatel A3 - apps - hollandsnieuwe app gebruiken - stap 12
* Kies *instellingen*.
Alcatel A3 - apps - hollandsnieuwe app gebruiken - stap 13
* Dit is de instellingen pagina van de applicatie. Op deze pagina kun je informatie vinden over: * Online opwaarderen via iDEAL * Automatisch (Low Balance) opwaarderen * Via sms opwaarderen * Kies *automatisch*.
Alcatel A3 - apps - hollandsnieuwe app gebruiken - stap 14
* Dit is de instellingen pagina voor het automatisch opwaarderen bij tegoed onder de €3,00 (Low Balance). Op deze pagina kun je: * Automatisch opwaarderen in- of uitschakelen * Opwaardeerbedrag kiezen bij automatisch opwaarderen * Kies *Terug*.
Alcatel A3 - apps - hollandsnieuwe app gebruiken - stap 15
* Kies *via sms*.
Alcatel A3 - apps - hollandsnieuwe app gebruiken - stap 16
* Dit is de instellingen pagina voor het automatisch opwaarderen via sms. Op deze pagina kun je: * Opwaarderen via sms in- of uitschakelen * Keer terug naar het Startscherm.