Alcatel A3 apps deactiveer automatisch afspelen in Facebook

Alcatel A3
Alcatel A3 - apps - deactiveer automatisch afspelen in Facebook - stap 1
* Ga naar het Startscherm. * Kies *Apps*.
Alcatel A3 - apps - deactiveer automatisch afspelen in Facebook - stap 2
* Kies *Facebook*.
Alcatel A3 - apps - deactiveer automatisch afspelen in Facebook - stap 3
* Kies het lijst-symbool.
Alcatel A3 - apps - deactiveer automatisch afspelen in Facebook - stap 4
* Scroll naar beneden. * Kies *Instellingen en privacy*.
Alcatel A3 - apps - deactiveer automatisch afspelen in Facebook - stap 5
* Kies *Instellingen*.
Alcatel A3 - apps - deactiveer automatisch afspelen in Facebook - stap 6
* Scroll naar beneden. * Kies *Media en contacten*.
Alcatel A3 - apps - deactiveer automatisch afspelen in Facebook - stap 7
* Kies *Automatisch afspelen*.
Alcatel A3 - apps - deactiveer automatisch afspelen in Facebook - stap 8
* Vink *Video's nooit automatisch afspelen* aan.
Alcatel A3 - apps - deactiveer automatisch afspelen in Facebook - stap 9
* *Automatisch afspelen* is uitgeschakeld. * Keer terug naar het Startscherm.