Alcatel A3 apps apps afsluiten

Alcatel A3
Alcatel A3 - apps - apps afsluiten - stap 1
* Veel apps blijven actief op de achtergrond, zelfs als je ze niet gebruikt. Dit kan een grote invloed hebben op het datagebruik van je Alcatel A3. * Om een app gedwongen af te sluiten, volg deze stappen:
Alcatel A3 - apps - apps afsluiten - stap 2
* Ga naar het Startscherm. * Kies het menu-symbool.
Alcatel A3 - apps - apps afsluiten - stap 3
* Scroll naar beneden. * Kies *Instellen*.
Alcatel A3 - apps - apps afsluiten - stap 4
* Scroll naar beneden. * Kies *Apps*.
Alcatel A3 - apps - apps afsluiten - stap 5
* Scroll naar beneden. * Kies een applicatie, in dit geval *Facebook*.
Alcatel A3 - apps - apps afsluiten - stap 6
* Als je problemen hebt met een app die je batterij 'leegzuigt', kun je deze geforceerd stoppen. * Kies *NU STOPPEN*.
Alcatel A3 - apps - apps afsluiten - stap 7
* Kies *OK*.
Alcatel A3 - apps - apps afsluiten - stap 8
* De applicatie is gesloten. * Keer terug naar het Startscherm.