Acer Liquid Jade S wifi handmatig instellen

Acer Liquid Jade S
Acer Liquid Jade S - wifi - handmatig instellen - stap 1
* Naast mobiel internet, kun je met de Acer Liquid Jade S ook gebruikmaken van draadloos internet via WiFi. * Om te kunnen internetten via een WiFi-netwerk heeft de Acer Liquid Jade S een aantal instellingen nodig. * Kies *volgende* voor stap-voor-stap instructies.
Acer Liquid Jade S - wifi - handmatig instellen - stap 2
* Ga naar het Startscherm. * Kies het menu-symbool.
Acer Liquid Jade S - wifi - handmatig instellen - stap 3
* Scroll naar rechts. * Kies *Instellingen*.
Acer Liquid Jade S - wifi - handmatig instellen - stap 4
* Kies *Wifi*.
Acer Liquid Jade S - wifi - handmatig instellen - stap 5
* Schakel *Wifi* in.
Acer Liquid Jade S - wifi - handmatig instellen - stap 6
* Wanneer één of meer Wi-Fi-netwerken beschikbaar zijn binnen het bereik van de Acer Liquid Jade S zullen deze verschijnen in de lijst met gevonden netwerken. * Kies het netwerk waarmee je verbinding wilt maken. * Als het netwerk niet wordt weergegeven, controleer of het netwerk is ingeschakeld, binnen bereik is van de Acer Liquid Jade S en kies het vernieuwen-symbool.
Acer Liquid Jade S - wifi - handmatig instellen - stap 7
* Als dit scherm verschijnt, voer de netwerksleutel in en kies *Verbinden*. * Verschijnt dit scherm niet, ga verder met de volgende stap.
Acer Liquid Jade S - wifi - handmatig instellen - stap 8
* De Acer Liquid Jade S is verbonden met het Wi-Fi-netwerk. * Keer terug naar het Startscherm.
Acer Liquid Jade S - wifi - handmatig instellen - stap 9