Acer Liquid Jade S voicemail handmatig instellen

Acer Liquid Jade S
Acer Liquid Jade S - voicemail - handmatig instellen - stap 1
* Voor voicemail-gebruik met de hollandsnieuwe simkaart, zijn bij sommige toestellen extra instellingen nodig. * Hier volgen de instructies voor het handmatig instellen van het voicemailnummer.
Acer Liquid Jade S - voicemail - handmatig instellen - stap 2
* Ga naar het Startscherm. * Kies het menu-symbool.
Acer Liquid Jade S - voicemail - handmatig instellen - stap 3
* Scroll naar rechts. * Kies *Instellingen*.
Acer Liquid Jade S - voicemail - handmatig instellen - stap 4
* Kies *Oproepinstellingen*.
Acer Liquid Jade S - voicemail - handmatig instellen - stap 5
* Kies *Spraakoproep*.
Acer Liquid Jade S - voicemail - handmatig instellen - stap 6
* Kies *Voicemail*.
Acer Liquid Jade S - voicemail - handmatig instellen - stap 7
* Kies *Instelling*.
Acer Liquid Jade S - voicemail - handmatig instellen - stap 8
* Kies *Voicemailnummer*.
Acer Liquid Jade S - voicemail - handmatig instellen - stap 9
* Voer 1233 in en kies *OK*.
Acer Liquid Jade S - voicemail - handmatig instellen - stap 10
* Kies *OK*.
Acer Liquid Jade S - voicemail - handmatig instellen - stap 11
* Het voicemailnummer is ingesteld. * Keer terug naar het Startscherm.