Acer Liquid Jade S toestel resetten fabrieksinstellingen terugzetten

Acer Liquid Jade S
Acer Liquid Jade S - toestel resetten - fabrieksinstellingen terugzetten - stap 1
* Wanneer bepaalde applicaties niet meer naar behoren functioneren of wanneer je Acer Liquid Jade S erg traag is, dan kun je het toestel terugzetten naar de fabrieksinstellingen. De telefoon wordt daardoor teruggezet naar de staat waarin deze zich bevond toen je hem voor het eerst hebt aangezet. * Let op: door het toestel te resetten gaan alle opgeslagen data en instellingen op het toestel verloren. * Kies *Volgende* voor stap-voor-stap instructies voor het resetten van de Acer Liquid Jade S naar fabrieksinstellingen
Acer Liquid Jade S - toestel resetten - fabrieksinstellingen terugzetten - stap 2
* Ga naar het Startscherm. * Kies het menu-symbool.
Acer Liquid Jade S - toestel resetten - fabrieksinstellingen terugzetten - stap 3
* Kies *Instellingen*.
Acer Liquid Jade S - toestel resetten - fabrieksinstellingen terugzetten - stap 4
* Scroll naar beneden. * Kies *Back-up maken en opnieuw instel*.
Acer Liquid Jade S - toestel resetten - fabrieksinstellingen terugzetten - stap 5
* Indien gewenst, vink *Back-up maken van mijn gegev* aan. * Kies *Fabrieksinstellingen terug*.
Acer Liquid Jade S - toestel resetten - fabrieksinstellingen terugzetten - stap 6
* Kies *Telefoon opnieuw instellen*.
Acer Liquid Jade S - toestel resetten - fabrieksinstellingen terugzetten - stap 7
* Kies *Alles wissen*.
Acer Liquid Jade S - toestel resetten - fabrieksinstellingen terugzetten - stap 8
* Alle opgeslagen data en persoonlijke instellingen worden van de Acer Liquid Jade S verwijderd. * De Acer Liquid Jade S start automatisch opnieuw op met de fabrieksinstellingen.