Acer Liquid Jade S software update installeren zonder pc

Acer Liquid Jade S
Acer Liquid Jade S - software - update installeren zonder pc - stap 1
* Naast updaten via de PC, is het ook mogelijk updates via het mobiele netwerk te ontvangen en installeren. * Voor instructies hoe hierop te controleren en deze te installeren, kies *Volgende*.
Acer Liquid Jade S - software - update installeren zonder pc - stap 2
* Ga naar het Startscherm. * Kies het menu-symbool.
Acer Liquid Jade S - software - update installeren zonder pc - stap 3
* Scroll naar rechts. * Kies *Instellingen*.
Acer Liquid Jade S - software - update installeren zonder pc - stap 4
* Scroll naar beneden. * Kies *Over de telefoon*.
Acer Liquid Jade S - software - update installeren zonder pc - stap 5
* Kies *Systeemupdates*.
Acer Liquid Jade S - software - update installeren zonder pc - stap 6
* Kies *Nu controleren*.
Acer Liquid Jade S - software - update installeren zonder pc - stap 7
* Als dit scherm verschijnt is er een software-update beschikbaar. Om de software-update te installeren, volg de instructies op het scherm. * Verschijnt dit scherm niet, dan beschikt je Acer Liquid Jade S al over de meest recente software-versie.