Acer Liquid Jade S netwerk en bereik gebruik in binnen- en buitenland

Acer Liquid Jade S
Acer Liquid Jade S - netwerk en bereik - gebruik in binnen- en buitenland - stap 1
* Voor mobiel bellen en internetten binnen en buiten Nederland selecteert je Acer Liquid Jade S standaard het netwerk met de beste ontvangst. * Heb je wel netwerk dekking maar geen internet? Klik hier voor instructies hoe automatisch het internet in te stellen. * Laat bij voorkeur netwerkselectie in de Acer Liquid Jade S op automatisch staan. * Om handmatig een ander netwerk te kiezen, kies *volgende* voor stap-voor-stap instructies.
Acer Liquid Jade S - netwerk en bereik - gebruik in binnen- en buitenland - stap 2
* Ga naar het Startscherm. * Kies het menu-symbool.
Acer Liquid Jade S - netwerk en bereik - gebruik in binnen- en buitenland - stap 3
* Scroll naar rechts. * Kies *Instellingen*.
Acer Liquid Jade S - netwerk en bereik - gebruik in binnen- en buitenland - stap 4
* Kies *Meer...*
Acer Liquid Jade S - netwerk en bereik - gebruik in binnen- en buitenland - stap 5
* Kies *Mobiele netwerken*.
Acer Liquid Jade S - netwerk en bereik - gebruik in binnen- en buitenland - stap 6
* Kies *Mobiele providers*.
Acer Liquid Jade S - netwerk en bereik - gebruik in binnen- en buitenland - stap 7
* Kies *Handmatig selecteren*.
Acer Liquid Jade S - netwerk en bereik - gebruik in binnen- en buitenland - stap 8
* De Acer Liquid Jade S zoekt automatisch naar beschikbare netwerken.
Acer Liquid Jade S - netwerk en bereik - gebruik in binnen- en buitenland - stap 9
* Kies het Vodafone-netwerk als je in het buitenland bent, is deze niet beschikbaar, kies dan een ander beschikbaar netwerk. Let op: als je (weer) in Nederland bent, kies dan het hollandsnieuwe-netwerk.
Acer Liquid Jade S - netwerk en bereik - gebruik in binnen- en buitenland - stap 10
* De Acer Liquid Jade S wordt aangemeld bij het gekozen netwerk.
Acer Liquid Jade S - netwerk en bereik - gebruik in binnen- en buitenland - stap 11
* De Acer Liquid Jade S is aangemeld bij het gekozen netwerk. * Keer terug naar het Startscherm.
Acer Liquid Jade S - netwerk en bereik - gebruik in binnen- en buitenland - stap 12
* Voor meer informatie over beschikbare netwerken in het buitenland en bijbehorende tarieven, klik hier.
vorige stap 1 van 12 volgende