Acer Liquid Jade S internet probleem oplossen

Acer Liquid Jade S
Acer Liquid Jade S - internet - probleem oplossen - stap 1

stap 1 - internet automatisch instellen

* Om te kunnen internetten zijn de juiste instellingen nodig op de Acer Liquid Jade S. Ga zonodig naar internet automatisch instellen voor het activeren van internet. * Werkt internet niet? (probeer bijvoorbeeld http://www.hollandsnieuwe.nl) Neem contact op met klantenservice. Wij helpen je graag verder. * Werkt internet wel? Ga verder met stap 3.
Acer Liquid Jade S - internet - probleem oplossen - stap 2

stap 2 - internet handmatig instellen

* Het kan zijn dat er geen automatische instellingen voor je Acer Liquid Jade S beschikbaar zijn of dat er een ander probleem is. Ga dan naar internet handmatig instellen voor het controleren van de instellingen. * Probleem nog niet opgelost? Kijk dan bij de meest gestelde vragen, raadpleeg de gebruiksaanwijzing, of neem contact op met klantenservice. * Werkt internet nu wel? Ga verder met stap 3.
Acer Liquid Jade S - internet - probleem oplossen - stap 3

stap 3 - hoe te internetten

* Internetten met een Acer Liquid Jade S biedt veel van dezelfde mogelijkheden als internetten met een personal computer. Sommige functies zijn echter anders, ga naar hoe te internetten voor instructies.
vorige stap 1 van 3 volgende