Acer Liquid Jade S internet probleem oplossen

Acer Liquid Jade S - internet - probleem oplossen - stap 1

stap 1 - internet handmatig instellen

* Het kan zijn dat er geen automatische instellingen voor jeĀ Acer Liquid Jade S beschikbaar zijn of dat er een ander probleem is. Ga dan naar internet handmatig instellen voor het controleren van de instellingen. * Probleem nog niet opgelost? Kijk dan bij de meest gestelde vragen, raadpleeg de gebruiksaanwijzing, of neem contact op met klantenservice. * Werkt internet nu wel? Ga verder met stap 2.
Acer Liquid Jade S - internet - probleem oplossen - stap 2

stap 2 - hoe te internetten

* Internetten met een Acer Liquid Jade S biedt veel van dezelfde mogelijkheden als internetten met een personal computer. Sommige functies zijn echter anders, ga naar hoe te internetten voor instructies.