Acer Liquid Jade S internet handmatig instellen

Acer Liquid Jade S
Acer Liquid Jade S - internet - handmatig instellen - stap 1
* hollandsnieuwe stuurt je Acer Liquid Jade S in principe automatisch instellingen voor het gebruik van mobiel internet. * Ook is het mogelijk je Acer Liquid Jade S handmatig in te stellen voor mobiel internet,. * Kies *volgende* voor stap-voor-stap instructies.
Acer Liquid Jade S - internet - handmatig instellen - stap 2
* Ga naar het Startscherm. * Kies het menu-symbool.
Acer Liquid Jade S - internet - handmatig instellen - stap 3
* Kies *Instellingen*.
Acer Liquid Jade S - internet - handmatig instellen - stap 4
* Kies *Meer...*
Acer Liquid Jade S - internet - handmatig instellen - stap 5
* Kies *Mobiele netwerken*.
Acer Liquid Jade S - internet - handmatig instellen - stap 6
* Kies *Gegevensverbinding*.
Acer Liquid Jade S - internet - handmatig instellen - stap 7
* Als hollandsnieuwe uitgevinkt is, vink hollandsnieuwe aan. * Als hollandsnieuwe aangevinkt is, kies *Annuleren*.
Acer Liquid Jade S - internet - handmatig instellen - stap 8
* Kies *Namen toegangspunten*.
Acer Liquid Jade S - internet - handmatig instellen - stap 9
* Kies het opties-symbool.
Acer Liquid Jade S - internet - handmatig instellen - stap 10
* Kies *Nieuwe APN*.
Acer Liquid Jade S - internet - handmatig instellen - stap 11
* Bij *Naam*, voer hollandsnieuwe in. * Bij *APN*, voer live.vodafone.com in. * Kies *APN-type*.
Acer Liquid Jade S - internet - handmatig instellen - stap 12
* Als dit scherm verschijnt, vink *default* en *supl* aan en kies *OK*. * Verschijnt dit scherm niet, voer *default,supl* in (let op: in kleine letters) en kies *OK*.
Acer Liquid Jade S - internet - handmatig instellen - stap 13
* Bij *Proxy*, voer niets in. * Bij *Poort*, voer niet in.
Acer Liquid Jade S - internet - handmatig instellen - stap 14
* Bij *Gebruikersnaam*, voer vodafone in. * Bij *Wachtwoord*, voer vodafone in.
Acer Liquid Jade S - internet - handmatig instellen - stap 15
* Scroll naar beneden. * Bij *MCC*, voer 204 in. * Bij *MNC*, voer 04 in.
Acer Liquid Jade S - internet - handmatig instellen - stap 16
* Bij *Verficatietype*, kies PAP.
Acer Liquid Jade S - internet - handmatig instellen - stap 17
* Kies het opties-symbool.
Acer Liquid Jade S - internet - handmatig instellen - stap 18
* Kies *Opslaan*.
Acer Liquid Jade S - internet - handmatig instellen - stap 19
* Vink hollandsnieuwe aan. * Keer terug naar het Startscherm.
Acer Liquid Jade S - internet - handmatig instellen - stap 20
* Kies het menu-symbool.
Acer Liquid Jade S - internet - handmatig instellen - stap 21
* Kies *Browser*.
Acer Liquid Jade S - internet - handmatig instellen - stap 22
* Scroll naar boven. * Kies het opties-symbool.
Acer Liquid Jade S - internet - handmatig instellen - stap 23
* Scroll naar beneden. * Kies *Instellingen*.
Acer Liquid Jade S - internet - handmatig instellen - stap 24
* Kies *Algemeen*.
Acer Liquid Jade S - internet - handmatig instellen - stap 25
* Kies *Startpagina instellen*.
Acer Liquid Jade S - internet - handmatig instellen - stap 26
* Vink *Anders* aan.
Acer Liquid Jade S - internet - handmatig instellen - stap 27
* Voer http://www.hollandsnieuwe.nl in en kies *OK*.
Acer Liquid Jade S - internet - handmatig instellen - stap 28
* De Acer Liquid Jade S is nu ingesteld voor gebruik van mobiel internet. * Keer terug naar het Startscherm.
Acer Liquid Jade S - internet - handmatig instellen - stap 29
* Startscherm. * Zet de Acer Liquid Jade S uit en start deze opnieuw op om de instellingen te activeren. * Begin nu met internetten. * Bij vragen of problemen, ga naar internet probleem oplossen.
vorige stap 1 van 29 volgende