Acer Liquid Jade S internet automatisch instellen

Acer Liquid Jade S
Acer Liquid Jade S - internet - automatisch instellen - stap 1
* De juiste automatische APN-instellingen voor mobiel internet kun je per sms naar je mobiel laten sturen, klik hier (een nieuw venster opent).
Acer Liquid Jade S - internet - automatisch instellen - stap 2
* Ga naar het Startscherm.
Acer Liquid Jade S - internet - automatisch instellen - stap 3
* Instellingen ontvangen? Sleep de statusbalk naar beneden.
Acer Liquid Jade S - internet - automatisch instellen - stap 4
* Kies het configuratiebericht.
Acer Liquid Jade S - internet - automatisch instellen - stap 5
* Kies het eerste configuratiebericht.
Acer Liquid Jade S - internet - automatisch instellen - stap 6
* Kies *Volledige installatie*.
Acer Liquid Jade S - internet - automatisch instellen - stap 7
* Kies *OK*.
Acer Liquid Jade S - internet - automatisch instellen - stap 8
* De instellingen voor mobiel internet zijn geïnstalleerd. * Keer terug naar het Startscherm.