Acer Liquid Jade S internet activeer 4G Internet

Acer Liquid Jade S
Acer Liquid Jade S - internet - activeer 4G Internet - stap 1
* Ga naar het Startscherm. * Kies het menu-symbool.
Acer Liquid Jade S - internet - activeer 4G Internet - stap 2
* Kies *Instellingen*.
Acer Liquid Jade S - internet - activeer 4G Internet - stap 3
* Kies *SIM-beheer*.
Acer Liquid Jade S - internet - activeer 4G Internet - stap 4
* Kies *4G/3G service*.
Acer Liquid Jade S - internet - activeer 4G Internet - stap 5
* Kies *Voorkeursnetwerktype*.
Acer Liquid Jade S - internet - activeer 4G Internet - stap 6
* Vink *LTE(aanbevolen)* aan.
Acer Liquid Jade S - internet - activeer 4G Internet - stap 7
* De Acer Liquid Jade S is nu ingesteld voor gebruik van 4G-netwerken. * Keer terug naar het Startscherm.