Acer Liquid Jade S e-mail handmatig instellen

Acer Liquid Jade S - e-mail - handmatig instellen - stap 1

Voor e-mailgebruik is een account nodig bij [[sp_email_provider]] of een andere provider. Zorg dat je de volgende gegevens bij de hand hebt:

* POP3-serveradres (om e-mail te kunnen ontvangen) * POP3-gebruikersnaam (meestal je e-mailadres) * POP3-wachtwoord * SMTP-serveradres (om e-mail te kunnen versturen) * SMTP-gebruikersnaam (meestal je e-mailadres) * SMTP-wachtwoord

Ga daarna verder met stap 2.

Acer Liquid Jade S - e-mail - handmatig instellen - stap 2
* Ga naar het Startscherm. * Kies het menu-symbool.
Acer Liquid Jade S - e-mail - handmatig instellen - stap 3
* Kies *E-mail*.
Acer Liquid Jade S - e-mail - handmatig instellen - stap 4
* Als dit scherm verschijnt, kies het opties-symbool. Kies *Instellingen*, *Accounts beheren* en kies het plus-symbool. * Verschijnt dit scherm niet, ga verder met de volgende stap.
Acer Liquid Jade S - e-mail - handmatig instellen - stap 5
* Kies *E-mailadres* en voer [[sp_email_address]] in. * Kies *Wachtwoord* en voer [[sp_email_password]] in.
Acer Liquid Jade S - e-mail - handmatig instellen - stap 6
* Kies *Handmatig instellen*.
Acer Liquid Jade S - e-mail - handmatig instellen - stap 7
* Kies *POP3*.
Acer Liquid Jade S - e-mail - handmatig instellen - stap 8
* Bij *Gebruikersnaam*, voer [[sp_email_username]] in. * Bij *Wachtwoord*, voer [[sp_email_password]] in. * Bij *Server*, voer [[het POP3-serveradres van je e-mailprovider]] in.
Acer Liquid Jade S - e-mail - handmatig instellen - stap 9
* Scroll naar beneden. * Bij *Poort*, voer [[het POP3-serveradres van je e-mailproviderport]] in. * Bij *Beveiligingstype*, kies [[sp_email_sectype]]. * Let op: na het kiezen van een *Beveiligingstype*, kan de waarde bij *Poort* veranderen. Zorg dat bij *Poort* [[het POP3-serveradres van je e-mailproviderport]] ingevoerd is.
Acer Liquid Jade S - e-mail - handmatig instellen - stap 10
* Bij *E-mail verwijderen van server*, kies een optie. * Kies *Volgende*.
Acer Liquid Jade S - e-mail - handmatig instellen - stap 11
* De informatie wordt geverifieerd. * Als er een melding verschijnt dat de gegevens niet kloppen, controleer de gegevens en kies *Volgende*.
Acer Liquid Jade S - e-mail - handmatig instellen - stap 12
* Bij *SMTP-server*, voer [[het SMTP-serveradres van je e-mailprovider]] in. * Bij *Poort*, voer [[het SMTP-serveradres van je e-mailproviderport]] in. * Bij *Beveiligingstype*, kies [[het SMTP-serveradres van je e-mailprovider_sectype]]. * Let op: na het kiezen van een *Beveiligingstype*, kan de waarde bij *Poort* veranderen. Zorg dat bij *Poort* [[het SMTP-serveradres van je e-mailproviderport]] ingevoerd is.
Acer Liquid Jade S - e-mail - handmatig instellen - stap 13
* Scroll naar beneden. * Als *Aanmelding vereisen* aangevinkt is, vink *Aanmelding vereisen* uit. * Als *Aanmelding vereisen* uitgevinkt is, ga verder met de volgende stap.
Acer Liquid Jade S - e-mail - handmatig instellen - stap 14
* Kies *Volgende*.
Acer Liquid Jade S - e-mail - handmatig instellen - stap 15
* De informatie wordt geverifieerd. * Als er een melding verschijnt dat de gegevens niet kloppen, controleer de gegevens en kies *Volgende*.
Acer Liquid Jade S - e-mail - handmatig instellen - stap 16
* Bij *Controlefrequentie inbox*, kies een optie. * Indien gewenst, vink één of meerdere opties uit. * Kies *Volgende*.
Acer Liquid Jade S - e-mail - handmatig instellen - stap 17
* Bij *Geef dit account een naam (optioneel)*, voer [[sp_email_account]] in. * Bij *Uw naam (wordt weergegeven in uitgaande berichten)*, voer [[sp_email_myemailname]] in. * Kies *Volgende*.
Acer Liquid Jade S - e-mail - handmatig instellen - stap 18
* Het e-mailaccount is ingesteld en gereed voor gebruik. * Keer terug naar het Startscherm.
Acer Liquid Jade S - e-mail - handmatig instellen - stap 19
* Startscherm. * Zet de Acer Liquid Jade S uit en start deze opnieuwe op om de instellingen te activeren. * E-mail instellen gelukt? Ga verder met e-mail hoe te versturen. * Bij vragen of problemen, ga naar e-mail probleem oplossen.
vorige stap 1 van 19 volgende