Acer Liquid Jade S contacten, foto's muziek foto's of muziek overzetten

Acer Liquid Jade S
Acer Liquid Jade S - contacten, foto
* Let op: deze instructies gaan uit van het overzetten van foto's, muziek en andere bestanden tussen twee telefoons van hetzelfde merk - tussen verschillende merken is het overzetten niet altijd mogelijk. * De instructies leggen uit je vanaf de Acer Liquid Jade S bestanden kunt versturen naar de andere telefoon. * Zet nu eerst Bluetooth aan op de andere, ontvangende telefoon. Voor instructies, kies in het menu links het betreffende toestel en kies *bluetooth*, *aanzetten*. * Ga daarna hier verder met stap 2.
Acer Liquid Jade S - contacten, foto
* Ga naar het Startscherm. * Kies het menu-symbool.
Acer Liquid Jade S - contacten, foto
* Kies *Galerij*.
Acer Liquid Jade S - contacten, foto
* Kies een map.
Acer Liquid Jade S - contacten, foto
* Kies het opties-symbool.
Acer Liquid Jade S - contacten, foto
* Kies *Item selecteren*.
Acer Liquid Jade S - contacten, foto
* Vink één of meerdere afbeeldingen aan of, in dit geval, kies *0 geselecteerd*.
Acer Liquid Jade S - contacten, foto
* Kies *Alles selecteren*.
Acer Liquid Jade S - contacten, foto
* Kies het delen-symbool.
Acer Liquid Jade S - contacten, foto
* Kies *Bluetooth*.
Acer Liquid Jade S - contacten, foto
* Als dit scherm verschijnt, kies *Inschakelen*. * Verschijnt dit scherm niet, ga verder met de volgende stap.
Acer Liquid Jade S - contacten, foto
* Kies het apparaat waar de afbeeldingen naar verzonden moeten worden. * Als het apparaat niet wordt weergegeven, controleer of Bluetooth op het apparaat is ingeschakeld, plaats het apparaat binnen bereik van de Acer Liquid Jade S en kies *Scannen naar apparaten* op je Acer Liquid Jade S.
Acer Liquid Jade S - contacten, foto
* De afbeeldingen worden verzonden. * Keer terug naar het Startscherm.
Acer Liquid Jade S - contacten, foto
* Contacten kunnen op een vergelijkbare manier worden gekopieerd, ga naar contactgegevens overzetten voor de bijbehorende instructies.
vorige stap 1 van 14 volgende