Acer Liquid Jade S bluetooth headset, carkit verbinding

Acer Liquid Jade S
Acer Liquid Jade S - bluetooth - headset, carkit verbinding - stap 1
* Om verbinding te maken met een Bluetooth apparaat heeft je Acer Liquid Jade S een aantal instellingen nodig. * Raadpleeg eerst de gebruiksaanwijzing van het te koppelen Bluetooth apparaat. Controleer welke code nodig is om het apparaat te koppelen (meestal 0000 of 1234). * Stel dan het apparaat in op "Bluetooth verbinding zoeken" en ga verder met stap 2.
Acer Liquid Jade S - bluetooth - headset, carkit verbinding - stap 2
* Ga naar het Startscherm. * Kies het menu-symbool.
Acer Liquid Jade S - bluetooth - headset, carkit verbinding - stap 3
* Kies *Instellingen*.
Acer Liquid Jade S - bluetooth - headset, carkit verbinding - stap 4
* Kies *Bluetooth*.
Acer Liquid Jade S - bluetooth - headset, carkit verbinding - stap 5
* Schakel *Bluetooth* in.
Acer Liquid Jade S - bluetooth - headset, carkit verbinding - stap 6
* Wanneer één of meer Bluetooth apparaten beschikbaar zijn binnen het bereik van de Acer Liquid Jade S zullen deze verschijnen in de lijst met gevonden apparaten. * Kies het apparaat waarmee je de Acer Liquid Jade S wilt verbinden. * Als het apparaat niet wordt weergegeven, controleer of Bluetooth op het apparaat is ingeschakeld, plaats het apparaat binnen bereik van de Acer Liquid Jade S en kies *APPARATEN ZOEKEN* op je Acer Liquid Jade S.
Acer Liquid Jade S - bluetooth - headset, carkit verbinding - stap 7
* Als dit scherm verschijnt, controleer de code en kies *Koppelen*. * Verschijnt dit scherm niet, voer de pincode van het gekozen Bluetooth apparaat in en kies *Koppelen*. Deze code is te vinden in de gebruiksaanwijzing van het gekozen Bluetooth apparaat (meestal 0000 of 1234). * De verbinding wordt gemaakt. * Volg zo nodig de instructies op het andere apparaat.
Acer Liquid Jade S - bluetooth - headset, carkit verbinding - stap 8
* De koppeling is gemaakt. * Keer terug naar het Startscherm.
Acer Liquid Jade S - bluetooth - headset, carkit verbinding - stap 9
* Startscherm. * De Acer Liquid Jade S en het apparaat zijn nu gekoppeld en klaar voor gebruik.